tel. 0268426138, fax. 0268426630 office@silnef.ro

Deoarece stadiul de uzura al automobilelor este o sursa semnificativa de impact ecologic, societatea noastra vine in intampinarea atat a operatorilor economici, cat si a persoanelor fizice, preluand si dezmembrand vehicule scoase din uz. 

Tratarea VSU se poate realiza, fie prin dezmembrare, prin indepartarea partilor componente care pot fi reciclate, reutilizate sau valorificate, fie trimise direct la tocator (shredder). Indiferent despre care dintre aceste doua metode este vorba, VSU vor trece in prima faza printr-o etapa de depoluare, respectandu-se legislatia nationala.

Oferim spre vanzare piese auto, demontate cu grija de mecanici auto calificati si depozitate in conditii optime, direct din depozitul nostru situat in Brasov, Str. Zizinului nr. 121. Persoana de contact; Adrian Chiric, tel: 0742 146 174. 

In fiecare an, SILNEF SRL face parte din lista partenerilor Programului Rabla, astfel, atat persoanele fizice, cat si cele juridice, se pot bucura de beneficiile acestui program prin intermediul societatii noastre. 

 

 

 

 

 

Aveti nevoie de ajutor ?