tel. 0268426138, fax. 0268426630 office@silnef.ro
 

Obiective, viziuni

Generarea deseurilor este legata direct de marimea populatiei si dimensiunea economica a unei tari iar conform Eurostat, cantitatea de deseuri municipale generata in anul 2017 de o persoana din Romania a fost de 272 kg.

Prin activitatea de baza, colectarea si valorificarea deseurilor, obiectivul societatii este de a contribui activ  atat la conservarea, imbunatatirea, protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator cat si la utilizarea rationala a resurselor naturale, prin asigurarea serviciilor de gestionare a deseurilor reciclabile si reintroducerea lor in circuitul economic ca materii prime secundare.

Instrumentele de baza folosite pentru realizarea acestui obiectiv sunt: investitii in dezvoltarea sistemelor de colectare selectiva a deseurilor industriale, investitii logistice in dezvoltarea sistemelor de incarcare, transport, prelucrare a tuturor categoriilor de deseuri reciclabile, extinderea sferei de influenta in cadrul economiei nationale, dezvoltarea si mentinerea relatiilor comerciale existente si initierea de noi parteneriate.

Valori

Parteneriat

“Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc. Nu merge in fata mea, s-ar putea sa nu te urmez. Mergi langa mine si fii partenerul meu”. – Albert Camus

Profesionalism                            

„Profesionalismul inseamna sa stii cum sa faci, cand sa faci si sa faci”. – Frank Tyger

Promptitudine                 

“Promptitudinea este o forma de respect”. – Andrei Bacalu

Pasiune

“Nici un lucru maret din lume nu a fost realizat fara pasiune”. – George Willian Curtis

Perseverenta

“Fara indoiala ca premiul suprem pe care il ofera viata este SANSA de a lucra din greu la ceva care merita din plin efortul tau”. – Theodore Roosevelt.

Perfectionare

“Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia”. – Aristotel

Aveti nevoie de ajutor ?