tel. 0268426138, fax. 0268426630 office@silnef.ro

ISO 27001:2018
Sistem de Management al Securitatii Informatiilor

Standardul are la baza urmatoarele principii care definesc securitatea informatiei: confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei. Abordarea acestui standard asigura o securitate pe termen lung bazandu-se pe implementarea de politici, proceduri si metode de securitate destinate protejarii informatiilor si resurselor organizatiilor. Prin reducerea la maximum a riscurilor se garanteaza ca sistemul de management este functional si indeplineste cerintele operationale ale companiei, asteptarile clientilor si se conformeaza legislatiei in vigoare

ISO 9001:2015
Sistem de Management al Calitatii


Are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

ISO 14001:2015
Sistem de Management de Mediu
 

Solicita unei organizatii sa declare ceea ce face in privinta controlarii si reducerii impactului sau asupra mediului inconjurator; sa realizeze in practica ceea ce a declarat in politica sa de mediu; sa inregistreze ceea ce s-a intamplat; si sa invete din experiente.

ISO 45001:2018
Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii ocupationale

Reprezinta un model de lucru pentru organizatiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale. Acesta a fost gandit pentru a completa sistemele de management al calitatii si respectiv de mediu si se bazeaza pe cerinte explicite pentru o gestionare cat mai eficienta a riscurilor profesionale si crearea unui culturi de prevenire in randul angajatilor

SA8000:2014
(Social Accountability 8000)

Se bazeaza pe principiile normelor internationale de munca prevazute in conventiile ILO (Organizatia Internationala a Muncii), pe Declaratia Universala a Drepturilor Omului si pe Conventia cu privire la Drepturile Copilului ale Organizatiei Natiunilor Unite. Scopul fundamental al SA8000 este de a imbunatati conditiile de munca din intreaga lume.

Regulament (UE) nr. 333/2011
al Consiliului din 31 martie 2011 de stabilire a criteriilor de determinare a conditiilor in care anumite tipuri de deseuri metalice nu mai constituie deseuri in temeiul Directivei 2008/98/CE a Parlamentului European si a Consiliului.

Aveti nevoie de ajutor ?