tel. 0268426138, fax. 0268426630 office@silnef.ro

O importanta majora o reprezinta si celelalte servicii oferite de societatea noastra, si anume colectarea, reciclarea si valorificarea de:

  • Deseuri de ambalaje (hartie-carton, lemn, materiale plastice, metale, sticla) prin colectarea selectiva, sortarea si reciclarea propriu zisa in vederea reintroducerii lor in circuitul economic.
  • Deseuri de hartie si carton: maculatura, carti, caiete, revista, offset, arhiva, carton balotat/nebalotat.
  • Deseuri de lemn, astfel, avem ca obiectiv eliminarea risipei si a spatiului blocat in vederea reintroducerii lor in circuit ca materie prima.
  • Deseuri de plastic si folie: pet-uri, pungi, diverse recipiente, dopuri, etc.
  • Deseuri industriale periculoase provenite din emulsii, deseuri medicale, baterii, deseuri contaminate, astfel incat, prin colectarea, transportarea in vederea tratarii si eliminarii lor, sa reducem riscul de amenintare substantiala sau potentiala pentru sanatatea publica si mediu.
  • Deseuri de echipamente electrice si electronice: orice aparat electric, electronic, electrocasnic, baterii, corpuri de iluminat toate acestea intra in categoria DEEE, iar colectarea si recilclarea corecta a lor duce la eliminarea potentialului toxic si returnarea in procesul economic al resurselor.

De asemenea, oferim servicii de colectare si transport in vederea depozitarii la rampa ecologica controlata FIN-ECO din judetul Brasov a deseurilor similar celor municipale si a deseurilor provenite din activitati de constructii si demolari.

Prin colaborarea directa cu principalii operatori autorizati pentru reciclarea, tratarea sau eliminarea intregului spectru de deseuri industriale, inclusiv a celor periculoase, asiguram pentru partenerii nostri aplicarea celor mai bune practici de mediu si trasabilitatea documentata a deseurilor.  

Aveti nevoie de ajutor ?